اخبار مرتبط

تعداد بازدید: 2240
زبان : فارسی

عوارض لیزر موهای زائد بدن

تاریخ درج خبر : 1397/10/25


لیزر موهای زائد به این گونه عمل می کند که یک نور تک رنج و تک طول موج به ملانین مو برخورد می کند و سلول رویش مو را از بین می برد. ملانین در خود پوست نیز وجود دارد و به رنگ تیره است.


لیزر موهای زائد به این گونه عمل می کند که یک نور تک رنج و تک طول موج به ملانین مو برخورد می کند و سلول رویش مو را از بین می برد. ملانین در خود پوست نیز وجود دارد و به رنگ تیره است. لیزر نیز از روی رنگ آن متوجه ملانین موجود می شود و به همین دلیل است که گاهی در افرادی که پوست تیره دارند اشتباها به پوست برخورد کرده و سبب درد می شود و همچنین هر چقدر مو ضخیم تر و تیره تر باشد زودتر تشخیص داده می شود و از بین میرود و هر چقدر پوست روشن تر باشد احتمال درد و سوختگی در آن فرد کمتر است.

چه افرادی می توانند لیزر موهای زائد انجام دهند؟
کسانی که موهای ضخیم و تیره و پوستی روشن دارند گزینه مناسب تری برای لیزر موهای زائد هستند زیرا در اینگونه افراد نمیتوان به طور قطع موهای زائد را حذف کرد و فقط می توان هر سه ماه یکبار این عمل را تکرار کرد تا کنترل شود در صورت عدم تکرار موها به همان میزان قبل مجددا رویش خواهد کرد. هر چند در روش ها و متدهای جدیدی که هر روز به بازار وارد می شود با سیستم کولینگ یا خنک کردن بدن می توانند بر روی افرادی که پوست تیره دارد هم تاثیرگزار باشد. از بین بردن موهای بلوند، قرمز و سفید می تواند تا حدی سخت و غیر ممکن باشد.

کارهایی که قبل از انجام لیزر باید انجام دهیم؟
در صورت وجود یک نوع اختلال هورمونی که سبب رویش مو در نقاط نامتعارف بدن می شود باید قبل از انجام لیزر به پزشک متخصص مراجعه کرده و این مسئله را کنید زیرا ممکن است با انجام لیزر هم به تیجه نرسید و باز هم مشکلتان رفع نشود.

با پزشک مربوطه در مورد داروهایی که مصرف می کنید حتما مشورت کنید زیرا استفاده از برخی داروها مانند كورتونها، هورمونها و مینوكسیدیل و ... می تواند تاثیر لیزر را از بین ببرد و شما به نتیجه ای در این زمینه نرسید.

در صورت وجود بیماری های پوستی مثل پسوریازیس، برص و لیكن پلان از لیزر بر روی این نواحی خودداری کنید زیرا می توند باعث بوجود آمدن ضایعات پوستی می شود.

سابقه وجود اسکار و گوشت اضافه محل عمل می تواند مجددا سبب بروز این ضایعه پوستی شود.

افرادی که دچار تبخال مکرر هستند باید حتما 24 ساعت قبل تا یک هفته بعد از انجام لیزر از پماد آسیکلوویر / پماد ضد تبخال استفاده کنند.

در صورت وجود جوش چرکی و هر کانون چرکی دیگری باید قبل از انجام عمل لیزر این مسائل را حل کنید.

اگر پوست خود را از طریق راه های مختلف برنزه و تیره کرده اید بهتر است تا از بین رفتن رنگ آن لیزر خود را به تعویق بیاندازید زیرا ممکن است باعث ایجاد لک و سوختگی می شود.

در صورت وجود تتو، کک و مک و خال بر روی بدن به دلیل احتمال کمرنگ شدن باید از قبل به بیمار تذکر داده شود.

و اگر از داروی پوستی ایزوترتینویین که برای از بین بردن جوش های مقاوم است استفاده می کنید حداقل شش ماه لیزر خود را به تعویق بیاندازید زیرا باعث ایجاد لک و ضایعات پوستی می شود.

کسانی که داروهای حاوی طلا مصرف می کنند که این دسته از افراد معمولا از بیماری رماتیسمی رنج می برند و لیزر برای این افراد ممنوع می باشد.

همچنین کسانی که بیماری لوپوس دارند نیز نباید لیزر انجام دهند.

لیزر موهای زائد در زنان باردار نیز توصیه نمی شود ولی هنوز مضرات آن بر روی جنین اثبات نشده است.

چه تعداد جلساتی برای لیزر موهای زائد کافی است؟
به طور متوسط بین 3 تا 8 جلسه برای از بین رفتن موهای زائد کافی است اما باز هم به بدن فرد بستگی دارد که چقدر زود جوابدهی داشته باشد. همچنین در صورت وجود اختلالات هورمونی ممکن است این جلسات به درازا بکشد و بیشتر طول بکشد.

چطور متوجه تاثیر لیزر بر روی موهای زائد خود شویم؟
وقتی تعداد جلساتی از لیزر درمانی شما می گذرد باید با علائمی همچون نازک شدن، ریزش و کمتر شدن موها همچنین کاهش رشد مو باشید.

عوارض لیزر موهای زائد بدن
به طور کلی این عمل عارضه مشخص و اثبات شده ای ندارد اما به علل مختلف و در افراد مختلف ممکن است باعث بروز: سوختگی، لک، عفونت و آکنه شود. و شما باید حتما قبل از اقدام به این کار شناخت کافی و لازم در مورد بدن خود داشته باشید. همچنین این فرآیند می تواند در برخی افراد جوابدهی نداشته و باز هم شاهد رویش مجدد موهای خود باشند. شما برای جلوگیری از این گونه عوارض می توانید یک نقطه خاص از بدن را لیزر کنید و بعد از یک هفته در صورت نبود مشکلی درمان خود را کامل شروع کنند.

اما توجه داشته باشید که وجود این موهای زائد باعث خروج مواد سمی در بدن می شود و ماندن این مواد سمی باعث بروز مشکلاتی در فرد می شود به همین دلیل در اکثر موارد پزشک جایگاه هایی در بدن مثل اطراف شکم، بالا تنه، سرشانه ها را لیزر نمی کنند تا این مواد سمی راهی برای خروج داشته باشند پس بهتر است به جای حذف کامل موهای زائد بدن خود به فکر کاهش آنها باشید تا مشکلی برای شما ایجاد نشود.

چه اقداماتی قبل از شروع لیزر باید انجام داد؟
از 6 هفته قبل از شروع لیزر از کندن و وکس کردن موهای زائد خود جلوگیری کنید. می توانید از تراشیدن و کرم های موبر استفاده کنید.

از آفتاب گرفتن خودداری کنید و حدامقدور از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.

اگر پوستی تیره دارید از کرم های روشن کننده استفاده کنید.

از روز قبل موهای زائد خود را بتراشید و نگزارید موهای شما بلند باشد زیرا این بلندی مانع عبور نور لیزر و رسیدن ریشه مو می شود.

اگر سایقه تبخال دارید استفاده از پماد آسیکلوویر را آغاز کنید.

در صورت حساس بودن به درد و بسته به نوع دستگاهی که از آن برای لیزر استفاده می کنید می توانید یک تا یک ساعت و نیم قبل از لیزر از اسپری های بی حسی و لیدوکائین استفاده کنید. و همچنین برای جلوگیری از عوارض پوستی می توانید از پماد پیروکسیکام استفاده کنید.

برای کاهش درد هنگام لیزر موهای زائد بدن باید انجام دهیم؟
علاوه بر استفاده از مواد بی حس کننده از تجهیزات سرد کننده مثل ژل سرد و اسپری سرد استفاده می شود.

فاصله جلسات لیزر چقدر است؟
این فاصله به مکانی که شما لیزر انجام می دهید بستگی دارد و بین چهار تا شش هفته طول می کشد. در واقع فاصله بین جلسات باید همگام با رویش مجدد موها باشد.

مراقبت های بعد از لیزر
تا دو ساعت از آب زدن و خیس کردن نواحی لیزر شده بپرهیزید و تا دو روز از مواد شوینده بر روی پوست خود استفاده نکنید.سعی کنید در معرض آفتاب قرار نگیرید و موهای خود را با اپیلاسیون یا هر روش دیگری نکنید. اجازه دهید موها خودشان بعد از یک تا سه هفته شروع به ریزش می کنند.

از   0   رای
0

   نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.